Selidbe Beograd blog Pakovanje za selidbe

Pakovanje za selidbe

Selidba uključuje toliko detalja. Usred svega, lako je zaboraviti da se usredsredite na jednostavne stvari – poput načina pakovanja odeće.

Ako ste suočeni sa velikim selidbom i želite da smanjite stres, jedna od najboljih stvari koju možete da uradite je da poboljšate svoj stil pakovanja, posebno kada je reč o vašoj garderobi. Kada prioritetu date pakovanje odeće, možete se lako useliti u svoj novi dom.

Kako spakovati odeću tokom selidbe: 3 saveta za profesionalce
Imate li veliki ormar? Ne očajavajte. Način na koji pakujete odeću čini sve razliku.

I, srećom, spakovanje čak i velikog ormara moguće je kada znate koje korake treba preduzeti. Imajući ovo na umu, sledite ovaj pristup savršeno upakovanom ormaru:

Korak 1: Odbacite sve što vam nije potrebno

Niko ne želi da plaća visoku cenu selidbe u Beogradu transportujući velike glomazne torbe odeće koju nikada ne nosi. Verovatno je ta tendencija ono zbog čega mnogi Beograđani veruju da je seljenje stresnije od provoda u zatvoru nedelju dana. Da biste to izbegli, prođite kroz svoj ormar pre nego što započnete preseljenje. Oslobodite se svega što niste nosili godinu dana, ne stane ili što zahteva promene koje verovatno nećete izvršiti.

Korak 2: Pripremite kofer

Većini ljudi je potrebno oko nedelju dana da se usele u novu kuću nakon preseljenja. Da biste pojednostavili tranziciju, spakujte kofer kao da idete na jednodnevni odmor.

Napunite je omiljenom odećom, toaletnim potrepštinama, lekovima, nekoliko promena cipela. Ovo vam sprečava da na dnu torbe potražite neke trenirke ili da se pitate gde su vam patike otišle.

Korak 3: Optimizujte svoje pakovanje

Ne biste složili odelo i strpali je na dno kutije, zar ne? Što se tiče pakovanja, ne postoji jedinstveno pravilo za odeću. Umesto toga, sledite ove smernice:

Koristite kutije za garderobu za vešanje odeće. Garderobne kutije vam omogućavaju da svoju viseću odeću prebacite pravo u kutiju – vešalice i sve ostalo. Oni su jeftini i jednostavni za upotrebu.

Ostavite fioke pune. Ako unajmljujete selidbe, ostavite odeću u fiokama. Kompanije za selidbe imaju opremu potrebnu za dizanje teških stvari, a ova taktika će olakšati raspakiranje.

Umotajte svoju viseću odeću. Uzmite veliku vreću za smeće i zavucite okačenu odeću pravo u nju. Pričvrstite cincheve oko vrata vešalice i viole! Prekrijte torbu preko kolica ili kutije kako biste pomogli odeći da održi oblik.

Vakuumska zaptivka van sezone. Nećete morati odmah da pristupite svojoj vansezonskoj odeći. Imajući ovo na umu, zatvorite ih vakumom kako bi bili čisti i bezbedni tokom vašeg kretanja.

Lakši potez započinje odećom

Znanje kako spakovati odeću za selidbu uveliko ide ka smanjenju glavobolje povezane sa procesom. Pravilno spakujte odeću i stići će je lako za raspakivanje, neoštećenu i minimalno naboranu.

U međuvremenu, jednostavni trikovi poput pakovanja kofera i držanja često korišćenih predmeta na vrhu kutija osiguraće vam da budete obučeni i bez brige kada udarite o zemlju na novom mestu.

Potrebna vam je stručna pomoć pri vašem preseljenju? Kontaktirajte Jeftine selidbe Beograd već danas. Mi smo kompanija za selidbe u Beogradu sa najviše poverenja i tu smo da vam pomognemo u vašoj velikoj tranziciji!

Pročitajte još