Selidbe Beograd SELIDBE KLAVIRA PRENOS I PEVOZ

SELIDBE KLAVIRA PRENOS I PEVOZ

Ako posedujete klavir, najverovatnije ćete biti svesni da je veoma težak. Kombinujte njegovu tešku težinu sa prilično nezgodnim, glomaznim oblikom, ogrebotinom spoljašnjosti i složenim unutrašnjim delovanjem, imaćete zagonetku na rukama kada je u pitanju prevoz i prenos ili selidbe klavira za selidbu stana.

Toplo je preporučljivo da koristite profesionalnu agenciju za selidbe koja će vam odraditi selidbu klavira.

Prevoz, prenos i selidba klavira u Beogradu

Klaviru je potrebna posebna posebna pažnja kada se prevozi. Na osnovu veličine i vrste vašeg klavira, mogao bi težiti i do pola tone težine.  Pa ako ne posedujete neverovatnu snagu u stilu Hulka, najbolje je da premestite svoj klavir u profesionalne kompanije selidbe i prevoz klavira sa svom potrebnom opremom da ga nabave bezbedno iz starog doma i u novi.

selidbe klaviraKlaviri mogu biti osetljivi instrumenti, sa složenim unutrašnjim mehanizmom koji se lako uznemirava i nezgodnog oblika. Povrh svega toga, drveno kućište se lako može ogrebati. Neke agencije za selidbe specijalizovale su se za premeštanje klavira. Pre nego što rezervirate, zašto ne biste tražili da pogledate reference prethodnih kupaca koji su koristili njihove usluge za premestanje klavira? Sigurno nećete pogrešiti ako angažujete Petra Petrovića iz agencije za selidbe Jeftine selidbe Beograd.

Postoje brojna dodatna pitanja koja biste trebali razmotriti da postavite kompaniji za selidbe pre nego što ih angažujete. Morate biti sigurni da koristite profesionalnu, pouzdanu firmu za selidbe.  Saznajte važna pitanja koja treba da postavite svojoj kompaniji za selidbe.

Oprema za selidbe klavira

Mnoge kompanije za selidbe poseduju specijalne uređaje za sigurno premeštanje klavira i pianina kao drugih velikih muzičkih instrumenata, bez većih fizičkih opterećenja. Ovi predmeti mogu uključivati  kolica za klavir.  Naša ekipa za selidbe je u potpunosti obučen za bezbedno uklanjanje i čuvanje klavira u tranzitu.

Kada dobijete ponude za selidbe, proverite da li agencija za selidbe ima iskustva sa uklanjanjem klavira i odgovarajućom opremom za premeštanje klavira.

Možda ćete otkriti da je nakon vašeg poteza vaš klavir raštimovao. Neko tvrdi da je to sasvim normalno, kod nas se to ne dešava, ali klavir stimer će to moći da vam sredi bez previše poteškoća.

Da li bih sam trebalo da pomerim klavir?

Ako razmišljate o smanjenju troškova uvek ta cena selidbe i samom transportu klavira, ovo je vrlo rizična operacija. Konačno mnogi ljudi koji pokušavaju da prodju jeftinije pomerajući sopstveni klavir. Smatraju da to nije rizik koji vredi preuzeti, jer oštećenje klavira može dovesti do skupih računa za popravku.

Nošenje tako teškog dela opreme takođe može dovesti do povreda! Ako ne nosite na ispravan način – prepustite je stručnim selidbama klavira!