Selidbe Beograd blog Kartonske kutije za selidbe

Kartonske kutije za selidbe

Kada konačno dođe vreme da celo svoje domaćinstvo premestite u kutije, šanse su da ćete upasti u istu zamku kao i svaka druga osoba koja se ikada preselila: odakle su sve te stvari i kako ću sve to organizovati? Kamion pun identičnih kutija je noćna mora s druge strane, zato poslušajte naš savet i dobro označite svoje kartonske kutije za selidbe. Vaši profesionalna agencija za selidbe znaće kuda stvari idu, a vi ćete održati svoj zdrav razum netaknutim. Svi pobeđuju.

Razviti sistem kodiranja u boji kod pakovanja kartonske kutije

Bez obzira da li želite da uživate u raznim bojama trake za pakovanje, nekim otmenim uzorcima selotejpa za etiketiranje (upozorili bismo vas da ne zatvarate svoje kutije selotejpom jer to opet znači puno više posla!) Ili pak postanite kreativni pomoću markera, kodiranje boja po sobi lako je vidljiv način da se stvari organizuju.

Koristite nalepnice koje identifikuju odredište svake kutije
Možda od svoje dece imate obilje nalepnica za životinje ili biste želeli da odštampate svoje nalepnice sa etiketama kako bi stvari bile zaista profesionalne. U svakom slučaju, nalepnice mogu biti brz i jednostavan način označavanja vaših kutija za selidbe. Samo se pobrinite da neće lako pasti.

Pomoću vodootpornih markera označite svaku kutiju na više strana
Gde treba da ide? Da li je krhko i lomljivo? Postoji li nešto što ćete kasnije želeti da pronađete? Spiskovi sadržaja mogu biti odlična opcija za pravljenje značajnijih spiskova, posebno ako selite iz velikog domaćinstva. Šta god da odaberete, samo budite sigurni da je nalepnica jasna (označavanje okvira „knjige“ neće vam mnogo kasnije reći) i da bilo kakva iznenađenja zbog padavina neće učiniti vaše etikete nečitkim.

Označite sve strane kutija

U prolazu i kada stignu u vaš novi dom, vi i vaša agencija za selidbe  Beogradu želećete da znate koja kutija ide gde ne prevrćući svaku više puta. Uzimanje dodatnog minuta za obeležavanje svake strane uštedeće vam puno vremena i muke kada raspakujete stvari. Nema ništa frustrirajuće od toga što ne možete pronaći svoju omiljenu šolju za kafu …

Napravite sistem numeracije
Ako ste motivisani da se stvarno organizujete, možete označiti svako polje sa odredištem, kao i brojem koji odgovara vašem inventaru. To je jedan od načina da saznate koliko kutija treba da bude isporučeno u svaku sobu, gde ćete pronaći svoje pokrivače, a ako svoj sistem delite sa svojim pokretačima, to će pomoći da i oni ostanu organizovani.

Ili? Vaša profesionalna kompanija za selidbe možda ima sistem koji oni predlažu da pomogne vama i vašim radnicma za selidbe da ostanete na istoj stranici i da vaš potez bude efikasan i uglađen. Pitajte da li već nude nalepnice ili sisteme inventara i možda ćete uštedeti vreme pomoću nalepnica ili štampača. Ako vam je potrebna pomoć u strategiji koliko i koje kutije da koristite, pogledajte dosta stvari na sajtu beogradselidbe.rs

Pročitajte još